Oboznámenie so spracovaním osobných údajov - GPDR Čítaj viac
Články / Príspevky

20.ročník eXtrém maratónu

29. júla sa uskutočnil 20.ročník eXtrém maratónu.

Prečo takýto názov? Tí, ktorí ste tento beh už zabehli, odpoveď dávno poznáte. Pre tých, ktorí si túto trať ešte nevychutnali, máme odpoveď. eXtrém preto, lebo sa koná v lete, kedy je horúco, a navyše trať má prevýšenie 599,85 m. Dané prevýšenie absolvujú bežci v štyroch kolách.

Dnes to na štarte vyzeralo na príjemné počasie, bolo pod mrakom. Neskôr však vykuklo slnko a nedalo sa zahanbiť. eXtrém tak nezostal nič dlžný svojej povesti.

Bolo teda horúco, až dusno, bežci mali veru čo robiť. Boli aj takí, ktorí preteky nedokončili. Niet sa čo čudovať.

Víťazom eXtrém maratónu sa stal Marián Pavúk z klubu Spider Team Levice s časom 3h 3m, zo žien sa víťazkou stala domáca pretekárka Evka Čurlejová s časom 3h 40m.

Kompletné výsledky nájdete na našej webovej stránke.

Chceli by sme sa poďakovať bežcom, ktorí vytvorili na trati skvelú atmosféru, organizátorom, ktorí priložili ruku k dielu bez nároku na honorár, rovnako ako členom klubu O5 BK Furča, ktorí sa podieľali na organizačnom zabezpečení podujatia, a osobitne všetkým sponzorom, bez ktorých by sa toto naše podujatie nemohlo uskutočniť. Obzvlášť ďakujeme mestskej časti Dargovských hrdinov a jej starostovi p. Babušíkovi za príspevok do tomboly, predsedovi SBD III p. Kandráčovi za finančný dar pre víťazov mužskej a ženskej kategórie, rovnako ako za poskytnutie priestorov SBD III, taktiež ďakujeme firme AWM za zapožičanie auta, bez ktorého by sme ťažko dokázali zabezpečiť rozvoz materiálu na trati, a p. Zuzke Urbanovej za nádherné predmety do tomboly.

Dovidenia o rok!

 

 


Komentáre

Žiadne komentáre.

Komentár môžu pridávať len registrovaný a prihlásený uživatelia Prihlásiť sa

Vyhľadávanie